AAA CERTIFIKAT BONITETNE IZVRSNOSTI

img

Potvrda sustavnog i kvalitetnog rada

Poštovani kupci i poslovni partneri, čast nam je objaviti kako je TEM Mandeks ponovno postao ponosni vlasnik AAA certifikata bonitetne izvrsnosti, koji je međunarodno priznata oznaka poslovne izvrsnosti tvrtke temeljena na analitičkoj metodi izračuna jedinstvenoj za sva tržišta Europe.
AAA certifikat, koji dokazuje ispunjenje najviših kriterija bonitetne izvrsnosti, dodatna je potvrda kontinuiranog, odgovornog i uspješnog poslovanja tvrtke TEM Mandeks. Certifikat bonitetne izvrsnosti također nam pruža ugled na tržištu i omogućuje budućim poslovnim partnerima jednostavniji odabir između tržišne konkurencije, garantirajući kvalitetu poslovanja i minimiziranje poslovnog rizika.
Certifikat bonitetne izvrsnosti temelji se na analizi financijskih izvještaja za prošlu godinu te prognoze uspješnosti u poslovanju za sljedećih 12 mjeseci.
Bonitetni razredi prema kojima se dodjeljuje oznaka su AAA, AA i A. Ovo priznanje izvrsnosti potvrda je dugogodišnjeg sustavnog i kvalitetnog rada koji našu tvrtku svrstava u sam vrh domaćeg gospodarstva, uz bok poduzećima iz Europske unije.
Certifikat bonitetne izvrsnosti dodjeljuje međunarodna organizacija Bisnode koja spada među najveće europske pružatelje usluga poslovnih i bonitetnih informacija sa sjedištem u Stockholmu. Bisnode je na europskom tržištu informacija prisutna od 1981. godine i okuplja više od 3000 stručnjaka iz 19 europskih država.
Ovaj certifikat, kao i naše dugogodišnje profesionalno iskustvo, zadovoljstvo klijenata i poslovnih partnera iz cijelog svijeta, dokaz su da je TEM Mandeks tvrtka na koju se može u potpunosti osloniti prilikom realizacije projekata u okviru naše djelatnosti.

Za sve dodatne informacije obratite nam se na mandeks@mandeks.ba, ili pozivom na telefon: +387 39 704 414