HoReCa Adria sajma opreme za hotele, ugostiteljstvo i kuće za odmor

img

U Opatiji se od 14. do 16. listopada 2021U Opatiji se od 14. do 16. listopada 2021. održava sedmo izdanje HoReCa Adria sajma opreme za hotele, ugostiteljstvo i kuće za odmor.
HoReCa Adria će i ove godine biti mjesto na kojem ćete pronaći sve što trebate za podizanje kvalitete turističkog objekta, opremanje hotelske sobe, apartmana i kuće za odmor.
Uz gotovo 100 drugih izlagača koji sudjeluju na ovom prestižnom sajmu, TEM Mandeks će se predstaviti sa sustavom MX Automation u kojem nudimo rješenja za automatizaciju kuća i poslovnih objekata, kao i Hotel Management System - poslovno rješenje koje svojim mogućnostima upravljanje većim poslovnim okruženjima podiže na novu razinu. Funkcionalnosti sustava su sveobuhvatne te tako jednim rješenjem pratite i kontrolirate cijeli poslovni lanac, od administracije rezervacija do kontrole mikro-klime svake sobe ili jedinice. Integracijski aspekt sustava omogućava povezivanje s parking sustavom, te sustavima za kontrolu prolaza i evidenciju radnog vremena.
Kao i prethodnih godina, HoReCa Adria se izdvaja kao najvažniji događaj za sve one koji već sad razmišljaju kako se što kvalitetnije pripremiti za sljedeću sezonu, tako da vas ovom prilikom pozivamo da na vrijeme osigurate besplatnu ulaznicu (prethodna prijava obavezna) klikom na Poveznicu
Pristup sajmu moguć je uz predočenje negativnog PCR testa, covid potvrde o cijepljenju ili predočenje potvrde o preboljenom covidu. Na sajmu će biti dostupno besplatno testiranje.

Za sve dodatne informacije provjerite: Katalog Razvodnih ormara ili nam se obratite na našu Facebook stranicu, e-mail adresu mandeks@mandeks.ba, ili pozivom na telefon: +387 39 704 414