NOVI KATALOG RAZVODNIH ORMARA

Linija razvodnih ormara sa metalnim vratima proširena je za ormare koji zadovoljavaju test užarenom niti od 850°C

Postojeću liniju ormara sa metalnim vratima proširili smo potpuno novom linijom! Nova linija zadovoljava visoke standarde testa užarenom niti od 850°C. Područje primjene nove linije proizvoda su primarno gorivi zidovi. Kada je u pitanju vizualni aspekt, proizvode iz ove linije je moguće identificirati po narančastoj boji kućišta. Po pitanju označavanja proizvoda, možete ju razlikovati po tome što je postojećem kodu dodan sufiks ˝V0˝.

Osim ove novosti po pitanju proširenja asortimana, katalog razvodnih ormara je redizajniran, te u njemu možete pronaći više informacija o sljedećim grupama proizvoda: Razvodni ormari sa metalnim vratima i to:
U izvedbi za ugradnju u zid od opeke i u šuplje stijenke koji dolaze u 4 veličine za ugradnju: 12+2, 24+4, 36+6 te 48+8 modula;
Razvodni ormari s metalnim vratima za elektroniku (troredni i četveroredni) i Razvodni ormari s metalnim vratima za slabu struju (jednoredni, dvoredni i troredni);
Razvodni ormari s plastičnim vratima u bijeloj PW, te u zadimljenoj/prozirnoj ˝PD˝ boji u tri veličine: za ugradnju 12+2, 24+4, 36+6 te 48+8 modula. N/Ž razvodni ormari s plastičnim vratima sa IP30 ili IP65 zaštitom.
Za više detalja, pregledajte naš katalog na sljedećem Linku

Za sve dodatne informacije, slobodno nam se obratite na mandeks@mandeks.ba, ili pozivom na telefon: +387 39 704 414.